Happy Birthday

Mijn verjaardag vieren in het buitenland had ik al eens eerder meegemaakt. De voorjaarsvakantie valt wel eens rond 15 februari. Mijn verjaardag vieren in een andere tijdszone was echter een nieuwe ervaring.

Het tijdsverschil met de Amerikaanse westkust is 9 uur, ik ben daardoor 33 uur jarig geweest. Op de 14e kreeg ik om iets over 3 uur ‘s middags een sms. “Hier ben je nu jarig. Heel hartelijk gefeliciteerd”. Vanaf toen bleven de sms-en binnenkomen en ging de telefoon de hele tijd. Nu is het hier iets voor twaalven, zijn we bijna 33 uur verder en is deze extreem lange verjaardag bijna over.

Wat de verjaardag nog langer maakt is dat er op de 12e de eerste keer voor mij gezongen werd in The Cheesecake Factory in San Francisco.

Een dag later werd er voor me gezongen in The Cheesecake Factory (prima restaurants 🙂 ) in Bellevue bij Seattle.

Vandaag werd er bij Microsoft voor mij gezongen.

Vanavond kreeg ik  nog een keer wat extra taart in een restaurant. Kortom, een prima verjaardag die misschien wel 4 dagen in plaats van 33 uur heeft geduurd.

En toch vier ik hem volgend jaar hopelijk weer gewoon thuis met Barbara en de 3 dametjes. Gewoon 1x zingen en 1x taart, met je familie om je heen, is uiteindelijk de beste verjaardag…

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s