Bedankt Alpe d’HuZes!

“Indrukwekkend”
“wat een organisatie”
“wat is het mooi dat ik hieraan deelneem”
“wat is die beklimming heftig”

Allemaal teksten die ik vandaag om me heen heb gehoord van teamgenoten die hier voor het eerst waren. Was het voor mij dan anders? Nee, ook voor mij is dit weer erg bijzonder. Wat is het toch mooi dat je dit allemaal met vrijwilligers op kan zetten.

Vanmiddag hebben we de start van Alpe d’HuZus nog bekeken. Een fantastisch evenement, de dag voor Alpe d’HuZes.

Morgen is het dan zover, we gaan klimmen voor het echie. Tot nu toe gaat het fietsen goed, morgen is het toch weer anders. Ruim 4.000 deelnemers, duizenden toeschouwers. Het is altijd weer de vraag hoe je hier mee omgaat. We zullen het zien.

Één ding staat in ieder geval vast, het geld dat ik heb binnen gehaald.

Bijna € 11.000.

Hierbij zit mooie bijdrage van SLBdiensten en Slim, mooi dat zij dit steunen. Het merendeel komt echter van tientallen vrienden, bekenden en soms zelfs onbekenden. Mijn blog over Floor is inmiddels bijna 3.000 keer gelezen en heeft bij veel mensen iets losgemaakt. Enkelen daarvan hebben bijgedragen. Mooi dat ik mijn “hobby’s” Twitter, bloggen, Facebook hier met succes voor in heb kunnen zetten. Mooi om te zien dat Social Media dus ook echt werkt!

Met team Slim.nl staan we op zo’n € 22.000. Onze partners van team SURFspot hebben ook nog eens bijna € 13.000 binnengehaald. Vanuit de “onderwijs-licentie-diensten” komt er dan toch weer € 35.000 naar dit goede doel.

Bedankt in ieder geval aan iedereen voor de sponsorbijdragen, de talloze sms-jes van vandaag en de andere vormen van support.

Sponsoren mag natuurlijk nog steeds, via http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/charlesstork/charles-stork

Wil je me op morgen (9 juni dus) volgen, dat kan ook. Hieronder staan alle websites en uitzendingen op tv en radio vermeldt.

Radio 2 zendt vanaf 12:00 uur uit. Daarnaast is er tussen 19.00uur en 20.00uur een live uitzending op Nederland 1, verzorgd door de NOS en de NCRV. Elk heel uur, vanaf 12:00 uur, is er op Nederland 1 ook nog eens een uitzending van 10 minuten.

Verder kunnen jullie ons live volgen op http://live.opgevenisgeenoptie.nl/. Live tijden, webcams, interviews, programma en foto’s zijn hier te vinden. Als je bij de live tijden op “teams” klikt dan zijn wij team 124. Daar kan je mij ook vinden.

Verder zal ik via Twitter, www.twitter.com/charlesstork de “wereld” op de hoogte houden van de vorderingen.

Advertisement

One comment on “Bedankt Alpe d’HuZes!

  1. Heel veel plezier en succes op die berg!!! Mijn collega’s zijn daar ook en verzorgen kinderopvang op de berg! (skon ) een aantal fietst ook!

    Grtz en zet m op!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s